Totaal aantal pageviews

woensdag 27 april 2011

Foto's.

Zoals beloofd kan je hier wat foto's vinden van de evolutie in de tuin.
Een medestudent en ikzelf hebben er een hele namiddag en ook avond in gewerkt om het onkruid de baas te kunnen.

Voor het onkruiden:


Na het onkruiden:



Wat deden we in de tuin:
We hebben de oost-indische kers verplant. Wij hebben hem tegen de serre gezet zodat hij daar kan klimmen tegen die metalen omkadering van de serre.

Het onkruid in de serre hebben we geprobeerd om zoveel mogelijk te verwijderen en ook tussen de planten. Het resultaat ziet er al heel wat beter uit, want inderdaad na die twee weken vakantie met goed weer kwam er heel wat kruid door. Ook in de bakken met kruiden hebben we onkruid gewied, maar hier zijn we nog niet helemaal klaar.

De serre is opgeruimd. Al het materiaal staat netjes aan de kant. Al het afval dat al een gehele tijd is blijven rondslingeren zoals lege zaadzakjes, doosjes die kapot waren hebben we verwijderd.

De rucola hebben we helemaal moeten uitdoen want hij was al te veel op geschoten en dus niet meer zo geschikt om te consumeren.

Er staan nu ook zonnebloemen in de tuin. Het was geen makkelijk klus omdat de aarde zeer hard was en er zitten ook heel veel steenbrokken in de aarde.

Zoals u kan zien hangen er nu ook aardbeiplantjes in de serre. We zouden deze gebruiken voor tijdens 1 van onze activiteiten. We hopen dat deze daar nog sneller zullen groeien!

Daarnaast hebben we ook een pad gered. Deze zat namelijk in de serre. Hij moet er al een tijdje gezeten hebben want tijdens het onkruid wieden kwam hij opeens tevoorschijn. Natuurlijk waren wij nogal geschrokken.

Zoals u wel kan zien en lezen, hebben we heel wat gewerkt en ik was dan ook 's avonds relatief moe maar wel tevreden dat we zoveel bereikt hadden.

















Geen opmerkingen:

Een reactie posten